top of page
Image by Irakli Kvaratskhelia
Företag massage
MASSAGE PÅ JOBBET

Vi har varit verksamma med massage på jobbet/företagsmassage i Göteborg sedan 2006. Under senare år finns vi i hela landet men främst i Göteborg, Stockholm och Malmö.

 

Vår massage är djupgående på ett inkännande och behagligt sätt. Våra massörer är certifierade och har lång yrkeserfarenhet. Ni får samma massör som kommer till er arbetsplats.

 

Massage på jobbet ökar välbefinnandet, minskar spänningar och värk och ger en avslappnande stund så att de anställda kan finna återhämtning. För många människor går livet i ett högt tempo både på arbetet och fritiden. I kombination med mycket stillasittande/stillastående framför en dator kan detta till slut leda till både sjukdom, utmattning och skador. Genom att erbjuda sina anställda företagsmassage kan du förhindra många besvär och få friskare medarbetare.


 Vill du veta mer om massage på jobbet kontakta Sofia för mer information och offert!
sofia@knutpunktensfriskvard.se
0708-793229

Yoga på jobbet. Företagsyoga och friskvård i Göteborg och Kungsbacka
Företag yoga
YOGA PÅ JOBBET

Med hjälp av yoga på jobbet får de anställda möjlighet att bli starkare och mer rörliga i sina kroppar samt får verktyg för att hitta tillbaka till sitt inre. Yoga korrigerar felställningar i kroppen och motverkar dålig hållning som det lätt blir av för mycket stillasittande eller ensidigt arbete. Att utöva yoga regelbundet ger en rad positiva effekter så som minskad smärta och värk, ökad koncentration, lugnare sinne och ger en föryngrande effekt.

Vi erbjuder företagsyoga på 30, 45 eller 60 minuter och dessa läggs förslagsvis tidig morgon eller lunchtid. Vi anpassar passen efter gruppens förutsättningar så att både nybörjare och mer erfarna yogautövare kan vara med. Efterfrågas rena stretch eller rörlighetspass kan vi också erbjuda det. Du som företag får önska upplägg om yogan ska vara återkommande varje vecka, månad eller endast som inspiration någon gång ibland.


 
Vill du veta mer om yoga på jobbet kontakta Sofia för mer information och offert!

 

sofia@knutpunktensfriskvard.se
0708-793229

bottom of page