top of page
Massagebehndlingar och kursr, Kungsbacka Roten

Landa i dig själv och hitta dina rötter

Vårt mål med Roten är att hjälpa människor till ett mer hållbart och naturligt sätt att leva. Vi anordnar kurser för privatpersoner och företag samt erbjuder behandlingar.  
Syftet med alla våra kurser och behandlingar är att du ska få en möjlighet att komma djupare in dig själv och hitta dina rötter.. hitta dig själv och bli mer naturlig och levande.

VI SOM JOBBAR PÅ ROTEN
Sofia Caley Roten Kungsbacka

SOFIA CALEY

Jag har haft eget företag inom friskvård sedan 2006. Idag driver jag Knutpunktens Friskvård AB tillsammans med Malin Engström. Roten är en del av Knutpunktens friskvård och startades 2017. 
 
Jag utbildade mig till friskvårdterapeut och massör 1998. Efter det har jag vidareutbildat mig i bland annat finsk massage, kinesiologi, NLP, kraniosakral terapi, bindvävsmassage, idrottsmassage. Jag har de senaste åren genomgått en 10-årig yrkesutbildning i HEB-metoden för Idun Klockevi på Helhet Energi & Balans. Där har jag utvecklat min förståelse för hur allt är uppbyggt av energier och hur vi alla kan påverka dessa. HEB verkar för att varje individ ska få chans att utvecklas och hitta sin grundpersonlighet och därmed få en möjlighet att skapa ett hållbart liv för sig själv och andra.

Idun har under åren väglett mig in i en levande värld i mig själv. Att känna och uppleva det jag gör idag trodde jag inte var möjligt. Jag ser, känner och förstår känslor och energier på en helt annan nivå än tidigare och känner en stark livskraft inom mig. Jag lever numera i ett flöde och livet har blivit så mycket lättare när jag lever med det och inte emot det. I och med det så kan jag, i mitt jobb som terapeut, bättre se vad som behövs för att hjälpa mina klienter in till sig själva och successivt bli mer levande. Jag är oerhört tacksam över den här resan och att själv kunna vara en bidragande del till att hjälpa människor tillbaka till det sanna och verkliga inom dem, kunna hjälpa dem till ett hållbart liv.

 

Jag jobbar med djupgående massage samt ger sessioner utifrån HEB-metoden. Under åren har jag utvecklat ett eget sätt att jobba som massör där jag jobbar med massage i kombination med HEB-metoden. Jag kallar denna behandling för massage och energi behandling. 
 

Terapeuter
bottom of page