Image by Annie Spratt
AROMATERAPI
MASSAGE
DJUPGÅENDE MASSAGE
MASSAGE MED HELHETSSYN

Vi har lång erfarenhet av massage som behandlingsform. Den massage som du får hos oss är behandlande och djupgående. Detta är en massage som verkligen gör nytta och hjälper. Vi jobbar med pressur på punkter för att få muskelspänningar att släppa. Vi lyssnar alltid in individen och behandlar utefter varje persons problem och önskemål.

Under massagen jobbar vi både med den fysiska kroppen, energier och känslor för att få igång ett flöde. Vi tittar på varför kroppen är spänd och hur vi kan hjälpa den till läkning. En massage som ser till helheten och hjälper på alla nivåer.

 
Woman Alone in Forest
 
SESSION/KONSULTATION

 Under en session jobbar vi med djupgående energiarbete. Vi jobbar med att få loss stagnerad energi för att du ska få ett bättre flöde i dig och i ditt liv. Vi tittar på vad det är som hindrar dig från att vara den du är på riktigt. Vi jobbar med rollspel och läker inre barn samt rensar och får loss nedtryckta energier/känslor. Allt för att du ska få större plats i dig själv och kunna vara sant naturlig och levande. Under en session är fokus på dig och vad du känner är viktigast att jobba med just nu. En session kan du boka både som fysisk träff på Roten eller via distans på telefon.